Voorbeelden


Demonstratie
BladerBox vindt haar oorsprong in het digitaliseren van tijdschriften. Inmiddels gebruiken steeds meer branches de BladerBox techniek om goedkoper, 24 uur per dag, meer mensen te informeren over hun producten en diensten. Daarbij maken zij eenvoudig gebruik van de bestaande nieuwsbrieven, woningbrochures, catalogi en jaarboeken.

Bekijk nu enkele voorbeelden op: Zester.nl, Universiteit Twente

BladerRek
Wanneer u meerdere uitgaven wilt digitaliseren dan bieden wij tevens de mogelijkheid om een soort digitaal folder-rek ofwel een "BladerRek" samen te stellen. Geschikt voor o.a. het presenteren van oudere edities op basis van zoekcriteria en/of het eenvoudig bekijken van meerdere folders en brochures van diverse artikelen.

Andermans informatie aanbieden
Wilt u bezoekers van uw site breder informeren? Bij het samenstellen van uw BladerRek kunt u ook kiezen voor aanvulling van specifieke brochures, folders van aanbieders die bij uw doelgroep passen. Als makelaar kunt u bijvoorbeeld informatie over woon- en verhuisbedrijven uit uw regio opnemen of als apotheker de medisiche folders die in ons systeem al beschikbaar zijn.

Uitgevers
Meer informatie over de mogelijkheden die wij uitgevers kunnen bieden
vindt u onder de knop uitgevers.

Gratis demo maken »